Kompany, Arsenal'ın yıldızının peşinde! - SkorCanli Sporun Adresi Dünyanın Spor Haberleri

Kompany, Arsenal’ın yıldızının peşinde!

avatar

admin

Favorilere Ekle

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Kompany, Arsenal’ın yıldızının peşinde!

Kompany, Arsenal’ın 38 milyon Euro’luk yıldızını Bayern Münih’e transfer edecek!

Bayern Münih’in yeni teknik direktörü Kompany, Arsenal’ın yıldızını gözüne kestirdi.

  • The Mirror’ın haberine göre Bayern Münih, Ukraynalı milli oyuncunun 2023-24 sezonu boyunca Mikel Arteta’nın kadrosunda gözden düşmesinin ardından Oleksandr Zinchenko’nun Arsenal’deki durumunu yakından izliyor. 27 yaşındaki oyuncu, Emirates Stadı’nda Takehiro Tomiyasu ve Jakub Kiwior’un ardından sol bekte üçüncü tercih konumuna düştü.

Perşembe günü Bayern’de Thomas Tuchel’in halefi olarak açıklanan Kompany, Bayern’deki ilk transferi olarak Zinchenko’yu kadrosuna katabilir. Yeni patron, Kompany 2019’da eski kulübü Anderlecht’e katılmak üzere ayrılana kadar City’de Zinchenko ile birlikte oynadı. Eski savunma oyuncusu kısa bir süre sonra oyuncu-menajer oldu, ardından Burnley’ye ve şimdi de Bayern’e transfer oldu.

  • Zinchenko, Arsenal’e ilk olarak 2022’de 35 milyon £ (44 milyon $) karşılığında katıldı ve o zamandan beri Kuzey Londra ekibinde 54 maça çıktı.
  • 2023-24 sezonunun sona ermesi ve Arsenal’in Premier Lig şampiyonluğunu kaçırmasının ardından konuşan Zinchenko, formundaki düşüşe değindi.Kişisel sosyal medya hesaplarında “Takımımla gurur duyuyorum ve siz Gunners’lardan biri olduğum için mutluyum” diye yazdı ve şunları ekledi:”Kulübün sezonu artık bitti ve ne yazık ki istediğimizi alamadık ama bu kulübün her şeyi başarmak için doğru yolda olduğundan eminim.”Şahsen bunun şu ana kadarki en iyi sezonum olmadığını tamamen kabul ediyorum ve öncelikle tüm taraftarlara ve benden şüphe duyanlara çok daha güçlü bir şekilde geri döneceğime söz veriyorum. Büyük desteğiniz için çok teşekkür ederim ve çok yakında görüşürüz.”
  • Zinchenko şimdilik Ukrayna ile yaklaşan Euro 2024 macerasına odaklanacak. Turnuva 14 Temmuz’da sona erdiğinde Arsenal’den ayrılmak istiyorsa onu kadrosuna katmak isteyen birçok kulüp olabilir.
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.