İngilizler açıkladı: İşte Jose Mourinho'nun transfer listesinin ilk sırasındaki isim! - SkorCanli Sporun Adresi Dünyanın Spor Haberleri

İngilizler açıkladı: İşte Jose Mourinho’nun transfer listesinin ilk sırasındaki isim!

avatar

admin

Favorilere Ekle

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

İngilizler açıkladı: İşte Jose Mourinho’nun transfer listesinin ilk sırasındaki isim!

Teknik direktörlüğe Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. İngiliz basını Portekizli teknik adamın transfer listesinin ilk sırasındaki ismi açıkladı. Mourinho eski takımının yıldızına imza attırmak istiyor. İşte detaylar…

Teknik direktörlük görevinde dünyaca ünlü Portekizli teknik adam Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe bir yandan da transfer çalışmalarına başladı.

MAAŞI AÇIKLANDI 

Fenerbahçe, başarılı teknik adamın yıllık alacağı ücreti açıkladı. Kamu Aydınlatma Platformu’na yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Şirketimiz, 2024-2025 ve 2025-2026 futbol sezonları Futbol A takım teknik direktörlük görevi için Sayın Jose Mario Dos Santos Mourinho Felix ile sezonluk 10.500.000 Avro garanti ücret karşılığında anlaşmaya varmıştır. Yatırımcılarımıza saygıyla duyurulur.”

İNGİLİZLERDEN OLAY İDDİA 

İngiliz basını bugün Fenerbahçe için sürpriz bir transfer iddiasında bulundu. Özel olarak servis edilen haberde Mourinho’nun eski takımının yıldız ismini sarı-lacivertlilere getireceği iddia edildi.

Haberde; “Tottenham sözleşmesi 12 ay sonra bitecek olan Heung-Min Son ile sözleşme yenilemeyi düşünüyor, ancak takımın eski patronu Mourinho, belirsizlik nedeniyle Sonu’u Fenerbahçe’deki ilk transferlerinden biri yapmak istiyor.” ifadeleri kullanıldı.

Güney Koreli oyuncu bu sezon Premier Lig’de sahaya çıktığı 35 karşılaşmada 17 kez gol atarken 10 kez de asist yapma başarısı gösterdi.

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.