Ronaldo'nun emeklilik kararı Ferdinand'ı şaşırttı! - SkorCanli Sporun Adresi Dünyanın Spor Haberleri

Ronaldo’nun emeklilik kararı Ferdinand’ı şaşırttı!

avatar

admin

Favorilere Ekle

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Ronaldo’nun emeklilik kararı Ferdinand’ı şaşırttı!

Ronaldo’nun ne zaman emekli olacağı Ferdinand’ı çılgına çevirdi! ‘Resmen şaşkına döndüm’

Cristiano Ronaldo’nun eski takım arkadaşı Rio Ferdinand ile perde arkasında yaptığı konuşma ortaya çıktı.

Portekizli süperstar, geçen sezon Suudi Pro Ligi takımı Al-Nassr için 50 gol attı ve 2024-25’teki ilk maçında takımını Süper Kupa finaline taşımak için bir gol daha kaydetti. EURO 2024’te gol atamadı ve artık en üst seviyede rekabet etme yeteneği hakkında sorular soruldu. Ancak beş kez Ballon d’Or kazanan oyuncu, şüphecileri susturarak rekor kıran bir kariyer yaptı.

Ronaldo’nun 2026 Dünya Kupası’na kadar oynayacağı konuşuluyor, 212 uluslararası maça çıktı ve emekli olmadan önce daha çok tarih yazacak gibi görünüyor. Tüm zamanların en iyisi geleceğiyle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı.

FERDINAND İSE

Ferdinand ise, eski ünlü Old Trafford’daki takım arkadaşı hakkında içeriden bilgi sahibi olduğunu iddia ediyor. CR7’nin ne zaman bırakabileceğini ‘Rio Reacts’a anlattı: “Çok fazla şey söyleyemem ama Cristiano ile perde arkasında birkaç kez konuştum ve istediği kadar oynayacak. Hiçbir yere gitmiyor. Resmen şaşkına döndüm. Ve dinleyin, zamanla göreceksiniz ki bence en az üç yıl daha onu en üst seviyede izleyeceğiz.”

Ronaldo, Al-Nassr’daki sözleşmesinin son yılında ve henüz sözleşmesini uzatmadı. Bir süredir Sporting’e geri döneceği konuşuluyor. Efsanevi forvetin, kariyerinde tam bir daire çizerek başladığı yerde futbolu bırakması da mümkün…

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.