Mancester City şampiyonluk yolunda puan silme cezasıyla ağır bir darbe almanın eşiğinde - SkorCanli Sporun Adresi Dünyanın Spor Haberleri

Mancester City şampiyonluk yolunda puan silme cezasıyla ağır bir darbe almanın eşiğinde

avatar

admin

Favorilere Ekle

  • e 0

    Mutlu

  • e 0

    Eğlenmiş

  • e 0

    Şaşırmış

  • e 0

    Kızgın

  • e 0

    Üzgün

Mancester City şampiyonluk yolunda puan silme cezasıyla ağır bir darbe almanın eşiğinde

Manchester City’ye, 115 mali ihlal iddiasıyla açılan dava öncesinde büyük bir puan kesintisi bekleniyor

Manchester City bir süredir sonucu merakla beklenen davanın ardından büyük bir yara alabilir.

  • City 115 suçlamanın akıbetini öğrenecek
  • Guardiola hızlı bir çözüm umuyor
  • Duruşma önümüzdeki ay başlayacak

Futbol dünyası, Manchester City’nin Premier Lig’in mali kurallarını ihlal ettiği iddiasıyla ilgili duruşmanın sonucunu merakla bekliyor. Son şampiyon önümüzdeki ay savunmasını bağımsız bir komisyona sunacak ve kararın önümüzdeki ilkbaharda kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Bu arada, eski Sky Sports spikeri Andy Gray City’nin büyük bir puan indirimi beklemesi söylendi.

City’nin suçlu bulunması halinde nasıl bir ceza verileceğini kimse bilmiyor ancak ağır bir para cezası, puan silme ve hatta küme düşme bile gündeme geldi. Karar City’nin istediği gibi çıkmazsa, avukatları temyize başvurarak bu süreci daha da uzatabilir. Pep Guardiola bu hafta kulübün karar ne olursa olsun kabul edeceğini ifade etmişti.

“Ne olacak? Tahmin ediyorum ve bilmiyorum ama puan kesintisi gibi büyük bir puan kesintisi olacağını düşünüyorum. Suçlu bulunacaklar. Bağımsız mahkeme olmasaydı ve suçlu olabileceklerini gösteren bazı kanıtlar olmasaydı onları suçlamazlardı”

Ancak Gray, City’nin unvanlarının ellerinden alınmasını beklemiyor.

“Onlardan unvanlarını alacaklarını sanmıyorum, peki ne yapabilirler? Şu anda onlardan puan alabilirler, ceza verebilirler. Para cezası mı? Kimin umurunda. Onlara istedikleri kadar ceza verebilirler, Manchester City için fark etmez, bunu arka ceplerinden ödeyebilirler. Görebildiğim tek şey büyük bir puan silme ya da büyük bir para cezası”

YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.